Dezerty a kaše

Dezerty Vanilka, Jahoda, Karamel, Čokoláda (hruška):
Přidejte 115ml studené vody a dobře rozmíchejte.
Straciatella:
Přidejte 100 ml studené vody až do vzniku homogenní směsi.
Před konzumací umístěte na 15 – 30 min do ledničky.
Banana split, Tvaroh meruňka, Kokos čokoláda:
Přidejte 150 ml studené vody a dobře rozmíchejte.
Citrónový pudink (flan):
Přidejte 150 ml vody a míchejte do vzniku homogenní
směsi. V lednici nechte vychladit podle požadované
výsledné konzistence 40 až 60 minut
Kaše s příchutí javorového sirupu, Jablečná se skořicí:
Přidejte 160 - 170 ml vroucí vody, rozmíchejte a vařte
za stálého míchání 2 minuty. Při přípravě v mikrovlnce
smíchejte se 160 - 170 ml studené vody a ohřívejte
na střední výkon 30 - 60 vteřin.
Cereální snídaně (s čokoládou):
Přidejte 120 ml studené vody, rozmíchejte
a dejte na několik minut vychladit.